Uvodna stran>Novice  
Novice
Program konference
Galerija
Sporočila za javnost
Teme posvetovanja
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Obveščajte me
Kontakti
Pogled nazaj:
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

Novice


14.4.2008 - Zahvala po posvetovanju
Ob zaključku DSI 2008 se želimo vsem zahvaliti za sodelovanje na konferenci. Brez sodelovanja avtorjev prispevkov in vseh ostalih udeležencev, konferenca namreč ne bi bila to, kar je. Upamo, da ste bili s konferenco zadovoljni. Vaši predlogi, komentarji in ideje so več kot dobrodošli, saj nam bodo pomagali naslednjo konferenco narediti še bolj zanimivo, pestro in uspešno.


2.4.2008 - Tiskovna konferenca za DSI 2008
Danes je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala tiskovna konferenca za konferenco DSI 2008. Na tiskovni konferenci je bil predstavljen program letošnje konference, udeležence smo seznanili s podrobnostmi glede dosedanjih priprav in še marsičem... Na vprašanja so odgovarjali g. Niko Schlamberger, predsednik Slovenskega društva INFORMATIKA, dr. Marko Bajec, predsednik programskega odbora DSI 2008, mag. Sašo Novaković, predsednik organizacijskega odbora DSI 2008, g. Gregor Knafelc iz podjetja Hermes Softlab d.d. in g. Tone Stanovnik iz podjetja Špica International d.o.o. Gospodarski zbornici Slovenije se najlepše zahvaljujemo za gostoljubnost.


Zahvala pokroviteljem
Zahvaljujemo se vsem pokroviteljem, ki tako ali drugače sodelujejo pri izvedbi konference DSI 2008. Brez njih konferenca ne bi bila, kar je. Hvala!
Pokrovitelji
GIGA
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2008