Uvodna stran>Teme posvetovanja>(ŠS)  
Novice
Program konference
Galerija
Sporočila za javnost
Teme posvetovanja
Programski svet
Programski odbor
Organizacijski odbor
Obveščajte me
Kontakti
Pogled nazaj:
DSI 2007
DSI 2006
DSI 2005
DSI 2004
DSI 2003
Prireditelj
Organizator
Partner pri organizaciji
tiskovne konference
Pokrovitelj večernega
dogodka

Študentska sekcija (ŠS)


Vodita: mag. Alenka Rožanec   mag. Aleš Popovič  

Študentska sekcija je namenjena študentom informatike vseh slovenskih fakultet. Skozi sodelovanje v sekciji želimo v prvi vrsti vzpodbuditi slovenske študente informatike k raziskovalni dejavnosti in udejstvovanju na projektih že v času študija ter jih motivirati, da svoje dosežke predstavijo širši strokovni javnosti.

V okviru sekcije študentje predstavijo raziskovalne dosežke, ki so rezultat njihovega sodelovanja pri raziskavah v okviru laboratorijev pod vodstvom mentorja ali projekte, ki so jih izpeljali sami. Še posebej zaželeno pa je, da študentje preko prispevkov predstavljajo svoje diplomske naloge. Omejitev za tovrstne prispevke je, da gre za diplomsko nalogo, ki jo je študent zagovoril v času od 1.1.2007 do dneva predstavitve na DSI 2008 in še ni bila predstavljena na predhodnih posvetovanjih DSI. Predstavitev diplomske naloge pomeni, da je študent že diplomiral, zato je dovoljeno predstavljati diplomske naloge tudi avtorjem (bivšim študentom), ki so že zaposleni.

V okviru sekcije bo s strani tričlanske komisije izbran najboljši prispevek, za katerega bo avtor oz. avtorji prejel(i) tudi nagrado s strani sponzorja.Pokrovitelji
GIGA
MEGA
Medijski pokrovitelj
Pokrovitelj opreme
© DSI 2008